Επιχείρηση «σκούπα» για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου

Επιχείρηση «σκούπα» για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου Facebook Twitter
1

Την έναρξη μεγάλης και διαρκούς επιχείρησης- σκούπα κατά του παρεμπορίου σε όλη την Ελλάδα, ανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Το υπουργείο προχωρά, παράλληλα, σε αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για το πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο με στόχο, όπως τονίστηκε σήμερα, να γίνει πιο ορθολογικό και πιο διαφανές.

Ο κ. Χατζηδάκης προήδρευσε το μεσημέρι στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου για τη δίωξη του παρεμπορίου, στο κτίριο της πλατείας Κάνιγγος, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΛΠΕ) και των συναρμόδιων υπηρεσιών (ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ, τελωνεία, Λιμενικό, ΚΕΔΕ, Γραμματεία Εμπορίου, Περιφέρεια Αττικής). Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο θα δίνονται οι καταγγελίες είναι το τετραψήφιο 1520.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BLACKROCK CEO AI ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Οικονομία / BlackRock: Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διευρύνει το χάσμα πλούτου, προειδοποιεί ο CEO

Όπως σημείωσε, όταν η χρηματιστηριακή αξία αυξάνεται αλλά η ιδιοκτησία παραμένει περιορισμένη, η ευημερία γίνεται λιγότερο αισθητή για όσους βρίσκονται εκτός αυτής της δυναμικής
THE LIFO TEAM
ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Ξεκινά η λειτουργία του ψηφιακού μητρώου ΜΙΔΑ - Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Ως το τέλος Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να θέσει σε λειτουργία το Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ) - Ποια η λειτουργία του
THE LIFO TEAM