No.1

Bloomberg: Το 85% των οικονομολόγων ρίχνει τις ευθύνες στον Σαμαρά

Bloomberg: Το 85% των οικονομολόγων ρίχνει τις ευθύνες στον Σαμαρά Facebook Twitter
Ωστόσο, «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσει ακόμα υψηλότερα τον βαθμό αντιπαράθεσης με τους δανειστές», αναφέρει το πρακτορείο.
3

Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει χωρίς τη στήριξη του ΔΝΤ εκτιμούν οικονομολόγοι και αναλυτές, ρίχνοντας στον Αντώνη Σαμαρά τις ευθύνες για την άνοδο των spreads και τον κλονισμό των αγορών.

Σύμφωνα με το Bloomberg οι αγορές αντέδρασαν έντονα στις εξαγγελίες Σαμαρά τις οποίες θεωρούν λανθασμένες και χωρίς νόημα το 85% των οικονομολόγων και αναλυτών που ρωτήθηκαν.


Όπως υποστηρίζει το Bloomberg, για την κυβέρνηση, πρόβλημα υπάρχει και στο εσωτερικό, καθώς «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσει ακόμα υψηλότερα τον βαθμό αντιπαράθεσης με τους δανειστές».

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM