Ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τους λογαριασμούς ρεύματος – Πιθανόν και αύριο

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τους λογαριασμούς ρεύματος – Πιθανόν και αύριο Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
0

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι πιθανό να προχωρήσει σε ανακοινώσεις αναφορικά με μειώσεις στις τιμές του ρεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, οι ανακοινώσεις αυτές μπορεί να γίνουν ακόμα και την Πέμπτη.

Παράλληλα, μετά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας. Η επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαΐου.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega τη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είχε προαναγγείλει τις ανακοινώσεις, επισημαίνοντας πως «με το σχέδιο που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση και στήριξη και σε εκείνους που είχαν υψηλότερες καταναλώσεις, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων, με αποτέλεσμα να δουν δραστικά μειωμένους λογαριασμούς και για έναν μεγάλο χρονικό ορίζοντα» τόνισε.

«Η παρέμβαση που θα κάνουμε θα έχει αντανάκλαση και στη ρήτρα αναπροσαρμογής και θα έχει ως αποτέλεσμα όλοι να πληρώνουμε το ρεύμα πολύ φθηνότερα από ό,τι από τη στιγμή που άρχισαν οι αυξήσεις και μετά» επεσήμανε επί του ιδίου θέματος.

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, προανήγγειλε - την ίδια ώρα - «ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων». 

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ