Πάμε για διπλή δόση

Πάμε για διπλή δόση Facebook Twitter
1

Εκταμίευση διπλής δόσης ύψους 7,6 δις αναμένεται για τη χώρα μας στη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Wall Street Journal που κάνει λόγο για πολιτική συμφωνία  σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εφημερίδα γράφει, επικαλούμενη Ευρωπαίο αξιωματούχο, ότι θα εγκριθούν οι δόσεις των 4,3 δισ. ευρώ για το Μάιο και των 3,2 δισ. ευρώ για τον Ιούνιο.

Από αυτά τα χρήματα θα πληρωθούν ομόλογα ύψους 5,6 δις που κατέχει η ΕΚΤ ενώ με τα υπόλοιπα θα αποπληρωθούν χρέη του δημοσίου προς ιδιώτες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια