Ένα πρωτοποριακό προϊόν παρουσίασε η Sony, το οποίο, εξωτερικά, μοιάζει με λάμπα τεχνολογίας LED, όμως, εκτός από το να λειτουργεί ως λαμπτήρας, έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει μουσική που μεταδίδουμε ασύρματα μέσω συσκευών αναπαραγωγής με Bluetooth, όπως smartphones, υπολογιστές κλπ. αφού περιέχει ενσωματωμένο ηχείο.

 

Η νέα πρωτοποριακή συσκευή της Sony, που προς το παρόν θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά, μπορεί να βιδωθεί -και να πάρει ρεύμα- σε ένα οποιοδήποτε συμβατικό οικιακό ντουί και όπως υποστηρίζει το δελτίο τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία της, μπορεί να μεταφέρει τη μουσική σε ασυνήθιστα σημεία του σπιτιού.

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι τόσο η ένταση της μουσικής όσο και του φωτός, μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphones, ενώ η... οπτικοακουστική λάμπα διαθέτει και δικό της ασύρματο τηλεχειριστήριο.

 

Η κυκλοφορία της LED Light Bulb Speaker, της Sony, που διαθέτει φωτεινότητα έως 360 lumens, έχει οριστεί για τις 23 Μαΐου ενώ η σχετικά τσουχτερή τιμή της ανέρχεται περίπου στα 200 euro.

 

Παρακολουθήστε το συνοδευτικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr