Η Sony Pictures στέλνει προειδοποίηση προς δημοσιογραφικούς οργανισμούς

Η Sony Pictures στέλνει προειδοποίηση προς δημοσιογραφικούς οργανισμούς Facebook Twitter
0

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να συμμαζέψει η Sony Pictures με επιστολή προς δημοσιογραφικούς οργανισμούς, μέσω της οποίας απαιτεί να σταματήσουν να δημοσιεύουν αρχεία που προέκυψαν από τις διαρροές, δύο εβδομάδες μετά την μνημειώδη κυβερνο-επίθεση που κατέστρεψε τα συστήματα υπολογιστών της, σύμφωνα με τους New York Times. Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή χιλιάδων απορρήτων στοιχείων διασημοτήτων, εγγράφων αλλά και επερχόμενων ταινιών.

Η προειδοποιητική επιστολή εστάλη την Κυριακή από τον νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας προς διάφορα μέσα, μεταξύ των οποίων οι New York Times, αλλά και site όπως το Gawker και το ReCode. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Sony Pictures "δεν συναινεί στην κατοχή, ανάγνωση, δημοσίευση, αντιγραφή, ανάρτηση, κατέβασμα αλλά και οποιαδήποτε άλλη χρήση" των κλεμένων αρχείων και απαιτεί συνεργασία για την έγκαιρη καταστροφή του υλικού.

Η επιστολή προειδοποιεί ότι "εάν τα media δεν συμμορφωθούν με το αίτημα, τότε δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από το να ασκήσει ποινικές διώξεις και θα θεωρηθούν υπεύθυνα για οποιαδήποτε ζημιά υποστεί η Sony από την δημοσίευσή τους". 

Διαβάστε την αυθεντική επιστολή όπως δημοσιεύεται στο ReCode:

Sony Letter to Re/code by Arik Hesseldahl

 

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM