Λογισμικό της Microsoft είναι άσος στις προβλέψεις

Λογισμικό της Microsoft είναι άσος στις προβλέψεις Facebook Twitter
0

Φαίνεται ότι ο Paul το χταπόδι, που είχε καταφέρει με ορισμένες επιτυχείς προβλέψεις, να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας στο προηγούμενο Μουντιάλ, βρήκε έναν άξιο ψηφιακό αντικαταστάτη στο πρόσωπο της Cortana. Της ηλεκτρονικής βοηθού στα smartphone με λειτουργικό Windows και αντίπαλον δέος της SIRI. Της αντίστοιχης εφαρμογής του λειτουργικού iOS της Apple.

Όπως αναφέρει το The Verge, η Microsoft, θέλοντας να τεστάρει το "μηχανισμό προβλέψεων" της μηχανής αναζήτησης Bing, που στηρίζεται σε έναν πανίσχυρο αλγόριθμο που έχει προβλέψει με επιτυχία τους νικητές όλων των πρόσφατων talent show, έκανε μια αναβάθμιση στο λειτουργικό Windows Mobile και χάρισε ορισμένες από τις δυνάμεις του στην ψηφιακή βοηθό Cortana. 

Μέχρι στιγμής η Cortana έχει καταφέρει να πέσει μέσα στις προβλέψεις τεσσάρων αποτελεσμάτων αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναλύοντας τα ιστορικά στοιχεία, τον καιρό και πολλές ακόμα παραμέτρους. Πρόκειται για τις νίκες της Κολομβίας, της Βραζιλίας, της Ολλανδίας και της Κόστα Ρικα, που πέρασαν στη Φάση των Οκτώ.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω Tweet, προβλέπει σκούρο το μέλλον της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, ενώ δείχνει νικητές τις Εθνικές Γαλλίας και Γερμανίας, στις σημερινές τους αναμετρήσεις με Νιγηρία και Αλγερία, αντίστοιχα. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM