Στο πρόσφατο Secret Santa, την ανώνυμη ανταλλαγή δώρων που οργάνωσε το site ανταλλαγής ειδήσεων, link και απόψεων Reddit, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στο Αμερικάνικο κοινό, χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν και να στέλνουν δώρα μεταξύ τους ανώνυμα.

 

H χρήστης NY1227 έλαβε ένα δέμα από κάποιον Bill που της έστελνε μια λούτρινη αγελαδίτσα κι ένα βιβλίο με τα "Oμορφότερα Tαξίδια του Κόσμου" από το National Geographic. Αυτό που δεν πρόσεξε με την πρώτη, όπως περιγράφει στο post που μοιράστηκε με το υπόλοιπο κοινό του Reddit, ήταν μια φωτογραφία και μια ιδιοχειρη αφιέρωση από τον αποστολέα του δέματος που δεν ήταν άλλος από τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates.

 

Τί είχε γίνει; Στο συγκεκριμένο διαδικτυακό event, είχε λάβει μέρος ανώνυμα ο Bill Gates, ο οποίος έστειλε εξ' ονόματος της κοπέλας μια πραγματική αγελάδα κι ένα αδιευκρίνιστο ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Heifer.org, καθώς και το συγκεκριμένο δώρο στην χρήστρια, ως απόδειξη της καλής του πράξης.

 

Κίνηση P.R. ή μη, το σίγουρο είναι ότι ο Gates κατάφερε να εκπλήξει το κοινό του Reddit και του υπόλοιπου internet, ώστε σήμερα να βρίσκεται ως είδηση στα μεγαλύτερα site.

 

[via]

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr