Αν και οι ουρές δεν θυμίζουν σε τίποτα παλιότερες κυκλοφορίες νέων μοντέλων iPhone, και φέτος αρκετοί περίμεναν υπομονετικά έξω από καταστήματα την άφιξη του iPhone XS.

 

Οι πιο φανατικοί της εταιρείας από το Κουπερτίνο, είναι πρόθυμοι να σταθούν όρθιοι ακόμα και για ώρες, ώστε να κάνουν δικό τους ένα από τα iPhone XS, XS Max, παρά τις τιμές που είναι πιο τσουχτερές από τις περσινές.

 

Το σχετικά «φτηνότερο» iPhone XR των 749 δολαρίων θα ανέβει στα ράφια τον επόμενο μήνα και έτσι όσοι βιάζονται να κάνουν δικό τους ένα νέο μοντέλο, θα πρέπει να βγάλουν από την τσέπη τους από 999 έως και 1.449 δολάρια.

 

 

Οι περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν το μικρότερο από τα ακριβά μοντέλα, το iPhone XS που αποτελεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή του περσινού iPhone X, του οποίου η Apple θα σταματήσει την παραγωγή, ωθώντας τους αγοραστές στα καινούργια της μοντέλα.

 

 

Στα Apple Store σε όλον τον κόσμο, οι πιστοί της εταιρείας μαζεύονται έξω από τις πόρτες πριν αυτά ανοίξουν.

 

Στην Αυστραλία, οι ουρές ήταν εντυπωσιακές και κάλυπταν ολόκληρες πλευρές οικοδομικών τετραγώνων ενώ στη Σιγκαπούρη ήρθαν άνθρωποι μέχρι και από το Βιετνάμ για να αγοράσουν σήμερα τα νέα iPhone.

 

Στην Ελλάδα, τα νέα iPhone έρχονται στις 28 Σεπτεμβρίου με τις τιμές να είναι σημαντικά πιο υψηλές εξαιτίας των φόρων και των δασμών. Έτσι το μικρό iPhoneXS με μνήμη 64GB αναμένεται να κοστίσει 1.230 ευρώ με τις τιμές να ξεπερνάνε τα 1.400 και τα 1.500 ευρώ για τα μεγαλύτερα μοντέλα με περισσότερη μνήμη

 

Η ουρά στο Λονδίνο
Η ουρά στο Λονδίνο

 

Οι δύο πρώτοι που αγόρασαν τα κινητά τηλέφωνα στην Αυστραλία
Οι δύο πρώτοι που αγόρασαν τα κινητά τηλέφωνα στην Αυστραλία

 

H ουρά στο Ντουμπάι
H ουρά στο Ντουμπάι

 

Στο Βερολίνο
Στο Βερολίνο

 

Το highlight της ημέρα όμως είναι το τρολάρισμα της Huawei η οποία έστειλε υπαλλήλους της στην ουρά έξω από το Apple Store στη Σιγκαπούρη και τους  έβαλε να μοιράσουν εκατοντάδες power banks.