Αύριο παρουσιάζεται το Samsung Galaxy S III Μini

Αύριο παρουσιάζεται το Samsung Galaxy S III Μini Facebook Twitter
0

O επικεφαλής του τμήματος Mobile Communications της Samsung, JK Shin, αποκάλυψε, σε συνάντηση που είχε με κορεάτες δημοσιογράφους, ότι στην αυριανή εκδήλωση της εταιρείας γίνει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S III Mini, το οποίο θα διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών.

«Θα παρουσιάσουμε το 4" Galaxy S III στις 11 Οκτωβρίου στη Γερμανία. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για συσκευές με οθόνη 4” στην Ευρώπη. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν entry-level, εμείς το ονομάζουμε "mini"», δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με το TheVerge.

Τονίζεται ότι η αποκάλυψη αυτή γίνεται λίγες ημέρες, πριν παρουσιάσει τη Apple, το νέο iPad mini.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΓΟΥ

Τech & Science / Βρήκαν ανθεκτικό σε αντιβιοτικά βακτήριο σε αρχαία σπηλιά πάγου στη Ρουμανία - Είναι απειλή ή βοήθεια;

Τα βακτήρια έχουν εξελιχθεί ώστε να προσαρμόζονται ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες της Γης, από καύσωνες έως θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν
THE LIFO TEAM
IPHONE FBI LOCKDOWN MODE

Τech & Science / «Lockdown mode»: Η λειτουργία του iPhone για ύψιστη ασφάλεια που μπλόκαρε την πρόσβαση στο FBI

Η Apple περιγράφει το Lockdown Mode ως ένα «προαιρετικό, ακραίο» εργαλείο προστασίας που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «εξαιρετικά σπάνιες και ιδιαίτερα εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις»
THE LIFO TEAM