Αυτή είναι η εταιρία που θα πληρώνει τους υπαλλήλους της με bitcoin

Αυτή είναι η εταιρία που θα πληρώνει τους υπαλλήλους της με bitcoin Facebook Twitter
0

Μια ιαπωνική εταιρεία θα αρχίσει να πληρώνει μέρος των μισθών των εργαζομένων της σε Bitcoin, καθώς αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση του εικονικού νομίσματος, δήλωσε εκπρόσωπος.

Η GMO Internet, η οποία αναπτύσσεται σε μια σειρά από σχετικές με το διαδίκτυο επιχειρήσεις, όπως η χρηματοδότηση, η διαδικτυακή διαφήμιση και η υποδομή διαδικτύου, θα ξεκινήσει να πληρώνει τους υπαλλήλους της με το ψηφιακό κτυπτονόμισμα από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Το μέγιστο ποσό που θα δίνει μηνιαίως είναι 890 δολάρια στον καθένα.

«Οι εργαζόμενοι μπορούν να λαμβάνουν μισθούς σε Bitcoin αν θέλουν», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τη δική μας γνώση για το νόμισμα, χρησιμοποιώντας το», πρόσθεσε.

Η προσφορά θα ισχύσει για 4.000 υπαλλήλους του ομίλου στην Ιαπωνία, ανέφερε.

Η εταιρεία ξεκίνησε μια εμπορική και ανταλλακτική επιχείρηση Bitcoin τον Μάιο. Και τον επόμενο μήνα, θα συμμετάσχει στη λεγόμενη επιχείρηση "Bitcoin εξόρυξη" - κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να λάβει νέα Bitcoins ως ανταμοιβή για να βοηθήσει να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές με την έγκριση των συναλλαγών.

Οι τιμές του Bitcoin αυξήθηκαν παγκοσμίως φέτος, ανεβαίνοντας από 1.000 δολάρια τον Ιανουάριο σε 17.000 δολάρια αυτή την εβδομάδα.

Τι είναι τελικά το bitcoin και πώς μπορούμε να γίνουμε πλούσιοι;>>>

http://mikropragmata.lifo.gr/zoi/ti-einai-telika-bitcoin-kai-pos-mporoume-na-ginoume-plousioi/

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM