Αυτή είναι η εταιρία που θα πληρώνει τους υπαλλήλους της με bitcoin

Αυτή είναι η εταιρία που θα πληρώνει τους υπαλλήλους της με bitcoin Facebook Twitter
0

Μια ιαπωνική εταιρεία θα αρχίσει να πληρώνει μέρος των μισθών των εργαζομένων της σε Bitcoin, καθώς αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση του εικονικού νομίσματος, δήλωσε εκπρόσωπος.

Η GMO Internet, η οποία αναπτύσσεται σε μια σειρά από σχετικές με το διαδίκτυο επιχειρήσεις, όπως η χρηματοδότηση, η διαδικτυακή διαφήμιση και η υποδομή διαδικτύου, θα ξεκινήσει να πληρώνει τους υπαλλήλους της με το ψηφιακό κτυπτονόμισμα από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Το μέγιστο ποσό που θα δίνει μηνιαίως είναι 890 δολάρια στον καθένα.

«Οι εργαζόμενοι μπορούν να λαμβάνουν μισθούς σε Bitcoin αν θέλουν», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τη δική μας γνώση για το νόμισμα, χρησιμοποιώντας το», πρόσθεσε.

Η προσφορά θα ισχύσει για 4.000 υπαλλήλους του ομίλου στην Ιαπωνία, ανέφερε.

Η εταιρεία ξεκίνησε μια εμπορική και ανταλλακτική επιχείρηση Bitcoin τον Μάιο. Και τον επόμενο μήνα, θα συμμετάσχει στη λεγόμενη επιχείρηση "Bitcoin εξόρυξη" - κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να λάβει νέα Bitcoins ως ανταμοιβή για να βοηθήσει να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές με την έγκριση των συναλλαγών.

Οι τιμές του Bitcoin αυξήθηκαν παγκοσμίως φέτος, ανεβαίνοντας από 1.000 δολάρια τον Ιανουάριο σε 17.000 δολάρια αυτή την εβδομάδα.

Τι είναι τελικά το bitcoin και πώς μπορούμε να γίνουμε πλούσιοι;>>>

http://mikropragmata.lifo.gr/zoi/ti-einai-telika-bitcoin-kai-pos-mporoume-na-ginoume-plousioi/

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM