Ο Νίκος Αναστασιάδης διαβάζει παραμύθι για τα παιδιά

Ο Νίκος Αναστασιάδης διαβάζει παραμύθι για τα παιδιά Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, διάβασε ένα παραμύθι στα παιδιά, ενώ τους έκανε μια εξομολόγηση και τους ζήτησε κάτι.

Ο κ. Αναστασιάδης διάβασε τον «Μικρό Πρίγκιπα» στα παιδιά, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media το Μουσείο Παραμυθιού, για την Κυριακή του Πάσχα. «Να σας εξομολογηθώ ότι είμαι παππούς και μου λείπουν τα εγγονάκια μου αυτές τις ημέρες, όπως και εσάς σας λείπει ο παππούς και η γιαγιά», είπε ο κ. Αναστασιάδης αφού τελείωσε το διάβασμα του παραμυθιού.

Ο πρόεδρος της Κύπρου εξήγησε στα παιδιά ότι όλοι θα πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, ενώ τους ζήτησε και κάτι: «Να είστε φρόνιμα, υπομονετικά και να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν οι ημέρες της χαράς, του λούνα παρκ, του ποδοσφαίρου, της συναναστροφής, των γενεθλίων και όλα τούτα που τα στερηθήκατε αυτή την περίοδο», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης, απευθυνόμενος στα παιδιά.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM