Τηλεοπτικό μήνυμα Σακελλαροπούλου το απόγευμα - Για την εγγύηση των ελευθεριών

Τηλεοπτικό μήνυμα Σακελλαροπούλου το απόγευμα - Για την εγγύηση των ελευθεριών Facebook Twitter
Διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας το απόγευμα (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναμένεται να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα το απόγευμα.

Στο μήνυμά της, με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου, η κ. Σακελλαροπούλου αναμένεται να αναφερθεί στο πώς ο κορωνοϊός διαμορφώνει τις συνθήκες για την κρίση δημόσιας υγείας, την οικονομική κρίση και κρίση δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ώρα προβολής του μηνύματος αλλά εκτιμάται πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπογραμμίσει ότι η αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και έχει ημερομηνία λήξης.

Αύριο, ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στις 11 το πρωί.

Στην τελετή θα παραστούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας. Επίσης, έχουν κληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σήμερα, η κ. Σακελλαροπούλου συνομίλησε με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την υποστήριξη της πολιτείας και του συνόλου των Ελλήνων για έναν δημιουργικό εορτασμό της επετείου αυτής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM