Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στις αρχές, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο Εφετείο της Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως. 

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 9:50 στα γραφεία του ιστότοπου zougla.gr προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας στο Εφετείο. Ο άνδρας υποστήριξε ότι ο μηχανισμός θα εκραγεί σε 55 λεπτά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται πιστά το πρωτόκολλο εκκένωσης του χώρου ώστε να ελεγχθεί από ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM