Ο υπ. Άμυνας της Γερμανίας κατηγορείται για λογοκλοπή στη διατριβή του

Ο υπ. Άμυνας της Γερμανίας κατηγορείται για λογοκλοπή στη διατριβή του Facebook Twitter
0

Για λογοκλοπή στην διατριβή για το διδακτορικό του κατηγορείται ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, ο οποίος θεωρείται ο πιο δημοφιλής πολιτικός της χώρας, κατηγορείται.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Νομικής Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung,ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, ο οποίος θεωρείται ο πιο δημοφιλής πολιτικός της χώρας, έκλεψε πολλά αποσπάσματα της διατριβής του και τα ευρήματα συνιστούν «ασύστολη λογοκλοπή» και «απάτη».

Ο καθηγητής κάνει λόγο για μακροσκελή τμήματα της διατριβής του υπουργού, που κάνουν συγκρίσεις σε νομικά θέματα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ήταν σχεδόν όμοια με ήδη δημοσιευμένα κείμενα άλλων συγγραφέων, αλλά δεν ανέφεραν τις πηγές τους

«Η αντιγραφή άλλων κειμένων εμφανίζεται σε όλη τη διατριβή και αφορά όλο το περιεχόμενό της», είπε ο Φίσερ-Λεσκάνο.

To θέμα έχει ήδη ανατεθεί σε επίτροπο ελέγχου στο πανεπιστήμιο του Μπαϊρόιτ, από το οποίο πήρε με καλό βαθμό το διδακτορικό του ο Γκούτενμπεργκ το 2007.

«Αναμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας με ψυχραιμία. Η διατριβή προετοιμάστηκε με την καλύτερη γνώση και συνείδηση», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Ο φωτογενής πολιτικός και αγαπημένος του Τύπου , της κεντροδεξιάς κυβέρνησης της καγκελαρίου Μέρκελ, διορίστηκε υπουργός Άμυνας μετά τις εκλογές του 2009.

Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν επανειλημμένως τον Γκούτενμπεργκ ως τον πιο δημοφιλή πολιτικό πριν από την ίδια τη Μέρκελ. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας μίας σειράς περιστατικών στους κόλπους του στρατού, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ενός εκπαιδευόμενου ναύτη σε εκπαιδευτικό πλοίο τον περασμένο χρόνο.

Πηγή: www.tvxs.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Τα νέα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων email μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Έπσταϊν, που δείχνουν τη στενή και συχνή επικοινωνία τους ακόμα και μετά την καταδίκη του δεύτερου, αλλά και φωτογραφίες του αδελφού του βασιλιά Καρόλου σε διάφορες περιστάσεις
THE LIFO TEAM
Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM