ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Νομίζω ότι ξεφεύγουμε»: Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Snik στο Μιλάνο

«Νομίζω ότι ξεφεύγουμε»: Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Snik στο Μιλάνο Facebook Twitter
0

Η παραγωγή του GNTM επέστρεψε, το Σάββατο, από το Μιλάνο όπου γυρίστηκε ο ημιτελικός του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας που προβάλλεται στο Star.

Αρκετοί δημοσιογράφοι περίμεναν τους συντελεστές στο αεροδρόμιο, αιφνιδιάζοντας την ομάδα από την υποδοχή. Στις δηλώσεις τους ήταν όλοι φειδωλοί και, πιο πολύ από όλους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θέλησε να αποφύγει τις αδιάκριτες ερωτήσεις. «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια», δήλωσε αρχικά η κριτής του GNTM.

«Φτάσαμε στην τελική δυάδα;», ρώτησαν το μοντέλο που απέφυγε να απαντήσει ευθέως τόσο σε αυτή όσο και στην επόμενη, κάπως πιο προσωπική ερώτηση: όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα ο Snik από το Μιλάνο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκρίθηκε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ γλυκά».

Η επίμαχη φωτογραφία του Snik, που φαίνεται πως συνέπεσε χρονικά με το μοντέλο στο Μιλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla) στις

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM