Για ποτό στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν

Για ποτό στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν Facebook Twitter
Σε γνωστό στέκι στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
4

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε γνωστό στέκι στου Ψυρρή.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για «χαλαρό ποτό», στο «Λοκάλι» στου Ψυρρή, με τον ίδιο να φτάνει στο μαγαζί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κουμουνδούρου λίγο μετά τις 08:30 το βράδυ, ενώ οι πρώτοι βουλευτές είχαν ξεκινήσει να φθάνουν από τις 8:00 μ.μ. Οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν λευκό κρασί, ο κ. Τσίπρας έβγαλε δεκάδες selfie με τους βουλευτές, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Για ποτό στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν Facebook Twitter
Για ποτό στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν Facebook Twitter

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεύρυνση του κόμματος. Ο κ. Τσίπρας πέρασε από όλα τα «πηγαδάκια» που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές και συζήτησαν για τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις «παλινωδίες της ΝΔ στο προσφυγικό» και την «υποκριτική στάση που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια».

Για ποτό στου Ψυρρή ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι συζήτησαν Facebook Twitter

Τέλος, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συζητήσεις και στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, «καθώς από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM