Στο λιμάνι του Πειραιά 155 πρόσφυγες και μετανάστες

Στο λιμάνι του Πειραιά 155 πρόσφυγες και μετανάστες Facebook Twitter
0

Ογδόντα πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη αποβιβάζονται στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας».

Επίσης, στο λιμάνι του Πειραιά πρόκειται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue star 2 μεταφέροντας 75 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κάλυμνο.

Και στις δύο περιπτώσεις οι πρόσφυγες και μετανάστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Σημειώνεται ότι ο προσφυγικός καταυλισμός της Μόριας στη Μυτιλήνη απαριθμούσε πάνω από 15.000 πρόσφυγες και μετανάστες πριν από λίγες μέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ελλάδα / Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου, αναφέρθηκε εκ νέου στην «απρεπέστατη» συμπεριφορά του, όταν εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά του συνηγόρου του πατέρα της Κυριακής
LIFO NEWSROOM