Λειβαδιά: «Όχι» της Κοινότητας Κυριακίου στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών

Λειβαδιά: «Όχι» της Κοινότητας Κυριακίου στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών Facebook Twitter
0

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Κοινότητας Κυριακίου στη Λιβαδειά στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.


Ειδικότερα, με δυναμικές κινητοποιήσεις είναι αποφασισμένοι να απαντήσουν στην απόφαση του υπουργείου εσωτερικών να φιλοξενηθούν 50 πρόσφυγες και μετανάστες στο χωριό τους, οι κάτοικοι της Κοινότητας Κυριακίου στο Δήμο Λεβαδέων.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του tvstar.gr ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Λαζάρου, oι ελλείψεις σε δομές και υποδομές στο Κυριάκι καθιστούν απαγορευτική τη φιλοξενία προσφύγων.

Εκτάκτως για το θέμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λεβαδέων.

Με πληροφορίες από Tvstar

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM