Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση

Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το "The Morning Show", μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Ουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα δίλημμα τηλεόρασης VS κινηματογραφικής ταινίας» απάντησε η Άνιστον σε ερώτηση που της έθεσαν δημοσιογράφοι στην προβολή του "The Morning Show" στο Λονδίνο, για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.

«Ο λόγος ήταν η σειρά... μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά είναι απλά συναρπαστικό... είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Η σειρά "The Morning Show" εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.

«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ' όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη Άνιστον.

Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την Άνιστον συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς. «Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Ουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον.

Η Apple TV+ κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ