ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Καταγγελία για κλοπή 500.000 ευρώ από τα γραφεία της ομάδας

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Καταγγελία για κλοπή 500.000 ευρώ από τα γραφεία της ομάδας Facebook Twitter
1

Μεγάλο χρηματικό ποσό που αγγίζει τα 500.0000 ευρώ φέρεται να έκλεψαν άγνωστοι από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΑΕ στην αστυνομία, η κλοπή σημειώθηκε μεταξύ 27 και 30 Σεπτεμβρίου. Όπως όμως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης.


Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα ενώ αναμένεται να εξεταστεί και βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του γηπέδου.

Η καταγγελία από τους υπεύθυνους της ΚΑΕ έγινε το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο. Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες της κλοπής και να εντοπιστούν οι δράστες.

Με πληροφορίες από sport24

Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Αν δεν επρόκειτο για εισπράξεις των αμέσως προηγούμενων ημερών που δεν πρόλαβαν να κατατεθούν σε τράπεζα, δεν είναι εξαιρετικά παράξενη η παρουσία τόσου μεγάλου ποσού σε μετρητά; Ή εγώ έχω αρχίσει να γίνομαι υπερβολικά καχύποπτος;