Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο διακινητής που προκάλεσε το δυστύχημα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο διακινητής που προκάλεσε το δυστύχημα Facebook Twitter
0

Ένας 64χρονος άνδρας είναι το θύμα στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας, στο ύψος του Αγ. Βασιλείου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε δέχθηκε σφοδρό χτύπημα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος και μετέφερε δώδεκα μετανάστες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο 25χρονος Μολδαβός συνελήφθη, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δώδεκα αλλοδαποί που επέβαιναν στο πρώτο όχημα και μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 64χρονος.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από voria.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM