Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη με «πλούσια» ατζέντα

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη με «πλούσια» ατζέντα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Συνάντηση αναμένεται να έχουν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη συνάντησή τους οι δύο άνδρες προσέρχονται με «πλούσια ατζέντα» συζήτησης εν μέσω των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ και την Αμμόχωστο.

Σε κοινούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας συμφώνησαν νωρίτερα την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της Κύπρου χάραξαν κοινή γραμμή ενόψει της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM