Δημοσίευμα Sun: Ο Μπόρις Τζόνσον ίσως προκηρύξει πρόωρες εκλογές την Τετάρτη

Δημοσίευμα Sun: Ο Μπόρις Τζόνσον ίσως προκηρύξει πρόωρες εκλογές την Τετάρτη Facebook Twitter
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σκοπεύει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές εάν η Βουλή των Κοινοτήτων εγκρίνει αυτήν την εβδομάδα νόμο για να εμποδίσει το Brexit χωρίς συμφωνία, ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τζόνσον ενδέχεται να προκηρύξει εκλογές την Τετάρτη. Στόχος του είναι να διεξαχθούν πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας The Guardian Jessica Elgot έκανε λόγο για «πολύ ισχυρές φήμες» ότι εκλογές θα προκηρυχθούν αυτήν την εβδομάδα για να διεξαχθούν πριν το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση στις 31 Οκτωβρίου.

«Πολύ ισχυρές φήμες στο Ουέστμινστερ σήμερα ότι εκλογές θα προκηρυχθούν αυτήν την εβδομάδα- με προφορική δέσμευση διεξαγωγής τους πριν από την 31η Οκτωβρίου», έγραψε στο Twitter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με το πτυχίο νεκρής στους δίδυμους σεισμούς του 2023

Διεθνή / Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με πτυχίο νεκρής από τους δίδυμους σεισμούς του 2023

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, αφαίρεσε από το προσωπικό του ιστολόγιο πληροφορίες για τέσσερα πτυχία του
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ