Πρώτη η Ελλάδα σε εξαγωγές φρούτων στη Ρουμανία

Πρώτη η Ελλάδα σε εξαγωγές φρούτων στη Ρουμανία Facebook Twitter
1

Την πρώτη θέση μεταξύ των κρατών της ΕΕ ως προς την αξία των εξαγωγών φρούτων στη Ρουμανία κατείχε η Ελλάδα κατά το τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας.

Σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Agerpres, από το σύνολο των εισαγωγών φρούτων στη Ρουμανία τη συγκεκριμένη περίοδο, το 80,7%, ποσοστό (που αντιστοιχεί σε ποσό 178,6 εκατ. ευρώ), προήλθε από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα: από την Ελλάδα (36 εκατ. ευρώ), τη Γερμανία (28,2 εκατ. ευρώ) και την Ολλανδία (26,8 εκατ. ευρώ).

Σε ό,τι αφορά τις εξαγωγές φρούτων από τη Ρουμανία, την ίδια περίοδο (Ιανουάριος-Απρίλιος 2019) καταγράφηκε πτώση και το συνολικό ποσό διαμορφώθηκε στα 11,1 εκατ. ευρώ.

Από το, δε, σύνολο των εξαγωγών, ποσοστό 85,6%, που αντιστοιχεί σε περίπου 9,5 εκατ. ευρώ, κατευθύνθηκε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα στις: Ιταλία (2,3 εκατ. ευρώ), Ολλανδία (2 εκατ. ευρώ) και Γαλλία (1,3 εκατ. ευρώ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια