Σεισμός στην Αττική: Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις για την παροχή βοήθειας

Σεισμός στην Αττική: Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις για την παροχή βοήθειας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για την ενδεχόμενη παροχή βοήθειας προς τις Αρχές, όπου και εφόσον ζητηθεί, μετά τον ισχυρό σεισμό 5,1 Ρίχτερ στην Αττική.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε αρμοδίως για την εκδήλωση του φαινομένου μόλις έφθασε στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσημη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν στη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας προς τις Αρχές όπου και εφόσον ζητηθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM