Η αστυνομία στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον μετά από επεισοδιακό καβγά με τη σύντροφό του

Η αστυνομία στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον μετά από επεισοδιακό καβγά με τη σύντροφό του Facebook Twitter
0

Ένας θορυβημένος γείτονας του Μπόρις Τζόνσον κάλεσε την αστυνομία όταν από το σπίτι όπου μένει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας με τη σύντροφό του ακούστηκε έντονος διαπληκτισμός.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η τοπική αστυνομία κλήθηκε να ελέγξει την κατάσταση στη διεύθυνση του Κάμπεργουελ όπου το φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών μένει μαζί με την Κάρι Σίμονς. Η μητροπολιτική αστυνομία διαβεβαίωσε το BBC ότι οι αξιωματικοί που έσπευσαν στο σημείο μίλησαν με όλους τους ενοίκους του σπιτιού που ήταν «καλά και ασφαλείς».

«Δεν υπήρχε κάποιο εμφανές αδίκημα ή οποιαδήποτε ανησυχία, ούτε συνέτρεχε λόγος για να επέμβει η αστυνομία». Μιλώντας αργότερα στον Guardian, ο γείτονας που κάλεσε την αστυνομία δήλωσε ότι άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει «φύγε από πάνω μου (...) έξω από το διαμέρισμά μου». Ο ίδιος υποστήριξε πως, όντας ανήσυχος, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος αλλά κανείς δεν του απάντησε. 

Σύμφωνα με τον Guardian πάντως, ο γείτονας κατέγραψε ηχητικά τον διαπληκτισμό και δημοσιογράφοι της εφημερίδας που άκουσαν το ντοκουμέντο, διέκριναν τον κ. Τζόνσον να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα, φωνάζοντας στην Σίμοντ να αφήσει το λάπτοπ του. Στη συνέχει ακούγεται ένας δυνατός ήχος ενός αντικειμένου που σπάει. 

«Έτρεφα την ελπίδα ότι κάποιος θα μου απαντούσε, θα μου έλεγε "είμαστε καλά". Χτύπησα την πόρτα τρεις φορές χωρίς καμία απάντηση». Η Κάρι Σίμονς είναι η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας. Ο εκπρόσωπος του Τζόνσον απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό με ένα λιτό «ουδέν σχόλιον».

Ο Τζόνσον είναι πιθανό να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας καθώς βγήκε πρώτος στην τελευταία ψηφοφορία του συντηρητικού κόμματος την Πέμπτη. Σήμερα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της διαδικασίας για την ανάδειξη του διαδόχου της Τερέζα Μέι. 

Με πληροφορίες από Guardian και BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Αυστραλία: Τρεις ακόμη παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν επιστρέφουν στην Τεχεράνη

«Οι Αυστραλοί πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που στη χώρα μας αυτές οι γυναίκες βρέθηκαν μπροστά σε πραγματικές επιλογές και ήρθαν σε επαφή με αρχές που προσπάθησαν να τις βοηθήσουν», δήλωσε ο Αυστραλός ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ CNN

Διεθνή / Πεντάγωνο και Λευκός Οίκος επιτίθενται στο CNN εξαιτίας άρθρου για τον πόλεμο στο Ιράν

Σε ανοιχτή σύγκρουση με το CNN πέρασαν το Πεντάωνο και ο Λευκός Οίκος, έπειτα από δημοσίευμα του δικτύου που αμφισβητεί την ετοιμότητα της επιχείρησης των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Διεθνή / Το Ιράν ανακοίνωσε τα αντίποινα για το πλήγμα στο Χαργκ: Καλεί τους κατοίκους των ΗΑΕ σε εκκενώσεις

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός των ΗΑΕ και των οικιστικών τους κέντρων καλείται να εκκενώσει λιμάνια, αποβάθρες και τις περιοχές όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Η Γαλλία διευκολύνει προσωρινά την επιστροφή πολιτών της μαζί με κατοικίδια από τη Μέση Ανατολή, την ώρα που καταφύγια στο Ντουμπάι λένε ότι γεμίζουν από ζώα που μένουν πίσω λόγω του πολέμου με το Ιράν.
THE LIFO TEAM
Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Διεθνή / Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Η Νέα Υόρκη αποκτά για πρώτη φορά ειδικό γραφείο για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με την Taylor Brown να γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο που αναλαμβάνει την ηγεσία γραφείου ή υπηρεσίας του δήμου.
THE LIFO TEAM
«Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Διεθνή / «Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Από την ελπίδα στην απογοήτευση φαίνεται να περνά η στάση πολλών Ιρανών, καθώς ο πόλεμος και οι αεροπορικές επιδρομές εντείνουν την καταστροφή και την αβεβαιότητα στη χώρα τους
THE LIFO TEAM