ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Athens Pride 2019

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Athens Pride 2019 Facebook Twitter
2

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στα live acts που θα ακολουθήσουν μετά την παρέλαση του Athens Pride 2019 στην Αθήνα το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της επί σκηνής με την πολύχρωμη σημαία της κοινότητας LGBTQI+.

Να σημειωθεί πως η διάσημη τραγουδίστρια, μετά την συμμετοχή της πέρυσι στην Eurovision με την Κύπρο, όπου πήρε την δεύτερη θέση, έχει συμμετάσχει σε πολλά Pride σε όλο τον κόσμο.

To Athens Pride θα φιλοξενήσει αρκετούς ακόμη καλλιτέχνες. Το line-up θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια