«Μάχη» στη Θεσσαλονίκη: 119 ψήφους διαφορά ο δεύτερος από τον τρίτο υποψήφιο

«Μάχη» στη Θεσσαλονίκη: 119 ψήφους διαφορά ο δεύτερος από τον τρίτο υποψήφιο Facebook Twitter
0

Σε εκλογική μάχη για «γερά νεύρα» εξελίσσονται οι δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, αφού με την ενσωμάτωση στο 78,11% η διαφορά ανάμεσα στον δεύτερο υποψήφιο, Ζέρβα Κωνσταντίνο και στον τρίτο, Γιώργο Ορφανό είναι 119 ψήφοι. 

Πρώτος με μεγάλη διαφορά είναι ο Νίκος Ταχιάος με 22,45% ενώ ακολουθεί ο συνδυασμός του Κωνσταντίνου Ζέρβα με 14,77% και 14.000 ψήφους. Με 14,65% ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός που προς το παρόν συγκεντρώνει 13.891 ψήφους. Από την «μάχη» για την δεύτερη θέση φαίνεται να αποκλείεται σταδιακά η τέταρτη, Κατερίνα Νοτοπούλου αφού έχει μείνει πιο πίσω σε ψήφους (12.721) με ποσοστό 13,42%. 

Παρά την οριακή διαφορά ωστόσο, ο κ. Ζέρβας είναι σταθερά δεύτερος από το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας και το αποτέλεσμα των exit poll.  «Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχος», ήταν το χθεσινό σχόλιο του κ. Ταχιάου μετά τα πρώτα αποτελέσματα. «Αυτό που ξημερώνει είναι μία συζήτηση για την πόλη», πρόσθεσε εκτιμώντας πως θα είναι ο νικητής της επόμενης Κυριακής.

«Μάχη» στη Θεσσαλονίκη: 119 ψήφους διαφορά ο δεύτερος από τον τρίτο υποψήφιο Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM