Σπίρτζης εναντίον Τσελέντη για την γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα: Να τον συνετίσει η ΝΔ

Σπίρτζης εναντίον Τσελέντη για την γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα: Να τον συνετίσει η ΝΔ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε στον Άκη Τσελέντη για την ανάρτηση με την ρωγμή στην γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα και κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να τον συνετίσει. 

O διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Άκης Τσελέντης, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέβασε φωτογραφία από το σημείο σημειώνοντας ότι: «Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού» και πρόσθεσε: «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε. Αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι».

«Υπάρχουν πολλοί που κινδυνολογούν με τις υποδομές της χώρας τους τελευταίους μήνες, για να τύχουν λίγης δημοσιότητας. Ο κ. Τσελέντης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα. Για όνομα του Θεού. Πριν λίγους μήνες ο κ. Τσελέντης προέβλεπε μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Να παρακαλέσω τη ΝΔ να τον συνετίσει να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες για να τύχει λίγης δημοσιότητας», είπε ο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Σπίρτζης είπε: «Επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλό είναι να συνετίσει λίγο τον υποψήφιό της που κινδυνολογεί και διασπείρει φήμες για τις υποδομές της χώρας αλλά και τη σεισμική δραστηριότητα για να τύχει δημοσιότητας. Αυτή είναι η καλοπροαίρετη εκδοχή για αυτόν». Για να προσθέσει στη συνέχεια πως «υπάρχει και άλλη εκδοχή».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ωραια η επιθεση για την επιθεση, στο δια ταυτα ομως, υπαρχει καποια μελετη υπογεγραμμενη, ωστε να αναζητησουμε υπευθυνους, που να δηλωνει πως η γεφυρα εχει ελεγθει και δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχίας;