Οι ευχές για «Καλό Πάσχα» του Τραμπ και του Ομπάμα

Οι ευχές για «Καλό Πάσχα» του Τραμπ και του Ομπάμα Facebook Twitter
EPA
0

Τις ευχές τους για το Πάσχα των Καθολικών έδωσαν μέσω Twitter ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, o Λευκός Οίκος ευχήθηκε στους Καθολικούς «Καλό Πάσχα» με μία φωτογραφία του κτιρίου με ρετρό αισθητική.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter για τη σημερινή μέρα: «Καλό Πάσχα! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος ή περισσότερο ικανοποιημένος επειδή η χώρα μας τα πάει τόσο καλά, με μια οικονομία παγκόσμιο θέμα συζήτησης, ισχυρότερη από ποτέ. Να έχετε μια υπέροχη μέρα!»

Με εντελώς διαφορετική αισθητική ευχήθηκε από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με την σύζυγό του Μισέλ, τις δύο κόρες τους αλλά και τους δύο σκύλους τους να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι κάτω από ένα ολάνθιστο δέντρο.

Οι ευχές των Ομπάμα που συνοδεύουν τη φωτογραφία των Ομπάμα αναφέρουν: «Σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, ευτυχισμένο Πάσχα από την οικογένειά μας στη δική σας! Αυτή την ημέρα της αναγέννησης και της ανανέωσης, ας επαναλάβουμε την αγάπη και την βοήθεια στους αδελφούς μας ειδικά σε εκείνους που έχουν ανάγκη, με κάθε τρόπο που μπορούμε. Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM