Καμμένος κατά Τσίπρα: «Δεν θέλω χάρες- Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη»

Καμμένος κατά Τσίπρα: «Δεν θέλω χάρες- Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε στο Twitter τη φημολογία που υπάρχει για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, αν υπάρξει και άλλη αποχώρηση βουλευτή.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΞΗ...», έγραψε ο κ. Καμμένος στο Twitter. 

Νωρίτερα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο υπουργός Επικρατείας, Χρήστος Βερναρδάκης, δήλωσε πως «επίκειται τροποποίηση στον κανονισμό της Βουλής, έπειτα από συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου τα κόμματα που έχασαν τους βουλευτές τους να εξακολουθούν να λειτουργούν. Κάθε πολιτικός αρχηγός θα εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα και τα προνόμια του πολιτικού αρχηγού κόμματος. Δεν θέλουμε να διαλύσουμε κανένα κόμμα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM