Αντί να μοιράζει DVD έκανε υποκλοπές

Αντί να μοιράζει DVD έκανε υποκλοπές Facebook Twitter
0

Γιατί έτσι κάνουν οι σωστές κυριακάτικες εφημερίδες. Τα DVD είναι τόσο 2008...

Η News Of The World πουλάει περίπου 3 εκατομμύρια φύλλα κάθε Κυριακή, κυρίως χάρη στα αποκλειστικά κουτσομπολίστικα θέματα που έχει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και την έγκυρη εφημερίδα Guardian όμως, πολλά από τα θέματά της ήταν αποτέλεσμα υποκλοπών και παρακολούθησης.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα, που ανήκει στον όμιλο News Corp του Murdoch, πλήρωνε ανθρώπους ώστε να παρακολουθούν τα τηλέφωνα 2000 - 3000 διασημοτήτων, ανάμεσά τους ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, ο προπονητής της Manchester United Alex Ferguson και ο τραγουδιστής George Michael.

Άλλα γνωστά brands που ανήκουν στον όμιλο του Murdoch είναι το αμερικάνικο κανάλι Fox και η εταιρία παραγωγής 20th Century Fox, οι Times του Λονδίνου, η New York Post και φυσικά το MySpace.

Ο Rupert Murdoch είναι 78 ετών και ο 132ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που ξεπερνάει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλοί πιστεύουν πως θα τα πάρει μαζί του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

Η εμφάνιση της Klavdia απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και θετικά σχόλια για τη σκηνική λιτότητα και τη συναισθηματική δύναμη της ερμηνείας της - Στη 2η θέση το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα πριν από τον τελικό, οι KAJ διατηρούσαν το προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων τους, με την Αυστρία και την Ολλανδία να ακολουθούν στη μάχη για την κορυφή
LIFO NEWSROOM