Μαυροειδάκος για την επίθεση στο περιπολικό: Το έσπαγαν με βαριοπούλα κι ο αστυνομικός ήταν μέσα

Μαυροειδάκος για την επίθεση στο περιπολικό: Το έσπαγαν με βαριοπούλα κι ο αστυνομικός ήταν μέσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Για την χθεσινή επίθεση σε περιπολικό στο Πεδίον του Άρεως μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Όπως ανέφερε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, ενώ ο ένας αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό και ο άλλος έκοβε κλήση.

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», είπε, τονίζοντας πως δεν είχαν και άλλη επιλογή, καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν». «Φωνάζουμε για να αποφύγουμε κάτι δυσάρεστο», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM