«Κλείδωσε» για τις 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα στη Μόσχα

«Κλείδωσε» για τις 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα στη Μόσχα Facebook Twitter
0

Στη Μόσχα αναμένεται να μεταβεί στις 7 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας, που θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πριν από λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Πεσκόφ, γνωστοποίησε ότι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για μία συνάντηση ανάμεσα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αλέξη Τσίπρα, τοποθετώντας χρονικά τη συνάντηση στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Τελικά το ραντεβού «κλείδωσε» για τις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στη Ρωσία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του Πούτιν, σε μία περίοδο διμερούς διπλωματικής κρίσης, μετά τις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM