Βρήκαν πτώμα στον Φλοίσβο - Το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες

Βρήκαν πτώμα στον Φλοίσβο - Το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες Facebook Twitter
0

Τη σορό ενός άνδρα εντόπισαν στον Φλοίσβο στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Πρόκειται για το δεύτερο πτώμα που εντοπίζεται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας την κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΛΣ, η σορός του άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου, στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Πρόκειται για άνδρα με μαύρα μαλλιά, ύψους περίπου 1,80, ηλικίας 35-40 ετών. Στο δεξί χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό ρολόι μαύρου χρώματος.

Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα στην ίδια περιοχή βρέθηκε ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ