ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τι κάνει σήμερα ο Μάικλ Φελπς;

0

Μετά από 27 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εκ των οποίων τα 23 χρυσά, τι θα μπορούσε να κάνει ο αξεπέραστος -για την ώρα- Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς; 

Από το καλοκαίρι του 2016, οπότε και αποσύρθηκε επισήμως από την επαγγελματική κολύμβηση, ο Φελπς περνά χρόνο με τη σύζυγό του Νικόλ και τους 7 μηνών γιους του, Μπούμερ και Μπέκετ. 

Επίσης, έχει γίνει από τους πλέον δεινούς ομιλητές για θέματα που αφορούν στην κατάθλιψη και την εν γένει ψυχική υγεία ανθρώπων που αγωνίζονται σε επίπεδο πρωταθλητισμού. 

«Ο κόσμος περιμένει από αθλητές του δικού μου βεληνεκούς να είναι δυνατοί, ακατάβλητοι, να μην τους ρίχνει τίποτα. Όμως, αυτό είναι που σε βάζει στη διαδικασία να βυθιστείς στην κατάθλιψη, γιατί ο πρωταθλητισμός δεν έχει να κάνει με τη δύναμη», εξηγεί ο Φελπς που όπως αποκαλύπτει, μετά την απόσυρσή του από τον πρωταθλητισμό, είχε να αντιμετωπίσει μία ολοκαίνουρια καθημερινότητα, την οποία ακόμη παλεύει να συνηθίσει. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM