Νέο βίντεο «καίει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Νέο βίντεο «καίει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
0

Βίντεο στο οποίο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εμφανίζεται να κάνει επιθετικές κινήσεις με σκοπό το σεξ σε μια από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό, έδωσε στη δημοσιότητα το Sky News

Η Μελίσα Τόμπσον, που μήνυσε τον Γουάινστιν τον περασμένο Ιούνιο, λέει πως κατέγραψε τη σκηνή ενώ παρουσίαζε μια τεχνολογική εφαρμογή στο γραφείο του κινηματογραφικού παραγωγού στη Νέα Υόρκη το 2011. 

Στο βίντεο ο Γουάινστιν εμφανίζεται να απορρίπτει χειραψία από την Τόμπσον και αντί για αυτό να την αγκαλιάζει και να της τρίβει την πλάτη. 

Στη συνέχεια ο Γουάινστιν να προσπαθεί να βάλει το χέρι του μέσα από το φόρεμα της Τόμσον. Επίσης η Τόμσον κάποια στιγμή αστειεύεται με τις κινήσεις του Γουάινστιν λέγοντας πως «τα δεδομένα είναι καυτά». 

Το Sky News μετέδωσε μόνο αποσπάσματα από το βίντεο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γουάινστιν το πλήρες βίντεο δείχνει πως «δεν υπάρχει τίποτα καταναγκαστικό, μόνο σύνηθες φλερτ και από τις δύο πλευρές. Οποιαδήποτε συντομευμένη εκδοχή απλά θέλει να παρουσιάσει την συμπεριφορά του κ. Γουάινστιν σαν ανάρμοστη. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την κυρία Τόμπσον με σκοπό να προωθήσει την νομική της υπόθεση για οικονομικούς λόγους». 

Από την πλευρά της η Τόμπσον είπε στο Sky News πως η συμπεριφορά του Γουάινστιν ήταν ενοχλητική και πως προσπάθησε να διατηρήσει τη συζήτηση σε επαγγελματικούς τόνους. Επίσης πρόσθεσε πως αργότερα συνάντησε τον Γουάινστιν σε γειτονικό ξενοδοχείο για να κλείσουν την επιχειρηματική συμφωνία. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο παραγωγός την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM