ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy

ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter
3

ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter

To πρότζεκτ συζητιόταν εδώ και μήνες.


Το φοβερό μουσικό καλλιτεχνικό δίδυμο από την Νότιο Αφρική ενδύθηκε για ακόμα μία φορά τις περσόνες του Ninja και της Yo-Landi Vi$$er, και μετά το "Pitbull Terrier" κυκλοφόρησαν το δεύτερο βίντεο κλιπ από τον φετινό καινούριο τους δίσκο, "Donker Mag".


Ο λόγος για το Ugly Boy που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες, και στο οποίο εκτός την αναμενόμενη στιλιζαρισμένη ανατριχιαστική αισθητική που χαρακτηρίζει τις δουλειές των Die Antwoord την παράσταση κλέβουν οι cameo εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων της σόου μπιζ (και όχι μόνο).


Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ίδιου του Ninja, η Dita von Teese, ο Marilyn Manson, o Flea από τους Red Hot Chili Peppers, η Cara Delevingne, ακόμα και οι περιβόητοι ATL twins πρωταγωνιστούν στο αιματοβαμμένο gory σκηνικό του βίντεο.


Το συγκρότημα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πλήρες all star line up, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν αυτός ο μονόφθαλμός κύριος είναι στην πραγματικότητα ο ηθοποιός Jack Black, και αν ο βαμμένος μαύρος κλόουν είναι ο ίδιος ο Aphex Twin – στο sample του οποίου (Ageispolis) στηρίχθηκε το τραγούδι.


Κάτι μας λέει ότι το Ugly Boy είναι προπομπός μία ολοκαίνουριας all star αλλόκοτης σειράς βίντεο.

ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter
ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter
ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter
O Ninja με την Cara στο Instagram
ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε: Die Antwoord - Ugly Boy Facebook Twitter
H Yo-Landi παραδίδει τον πυρσό στον Marilyn Manson
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Queer Ranch Festival: Μια «queer ουτοπία» με την ελευθερία των rave parties

Μουσική / Queer Ranch Festival στη Λέσβο: Μια «queer ουτοπία» με την ελευθερία των rave parties

Τέσσερις θηλυκότητες έβαλαν το ταλέντο και τις επαφές τους και έφτιαξαν ένα φεστιβάλ στην Ερεσό της Λέσβου που συγκεντρώνει άτομα από όλο τον πλανήτη και τα εισιτήριά του γίνονται sold out μέσα σε μισή ώρα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
O Luke Slater έπαιξε το καλύτερο set της χρονιάς στο SMUT

Μουσική / O Luke Slater έπαιξε το καλύτερο set της χρονιάς στο SMUT

Μετά από μια άνιση σεζόν, ο Βρετανός DJ δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα παίζοντας ένα minimal techno set που αντλούσε από όλα τα είδη ηλεκτρονικής μουσικής και δεν θύμιζε τίποτα απ' όσα έχεις ακούσει ως τώρα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΟΣ
HorsegiirL: Η πιο WTF περσόνα που είδαμε τελευταία στη μουσική

Μουσική / HorsegiirL: Η πιο WTF περσόνα που είδαμε τελευταία στη μουσική

Μισή άνθρωπος και μισή άλογο, η 26χρονη Γερμανίδα DJ και παραγωγός φέρνει στην ηλεκτρονική μουσική κάτι σχεδόν ξεχασμένο: την καθαρή διασκέδαση, το χάος και την ελευθερία τού να μην παίρνεις τον εαυτό σου υπερβολικά στα σοβαρά.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
 «Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για το σουξέ»

Lifo Videos / Σταμάτης Κραουνάκης: «Στα 70 μου, δεν έχω όρεξη για καβγάδες»

Σ’ ένα διάλειμμα από τις πρόβες της «Λυσιστράτης», ο Σταμάτης Κραουνάκης μοιράζεται αναμνήσεις από τη διαδρομή του, σχόλια για ανθρώπους της τέχνης και της πολιτικής και πρακτικές επιβίωσης για τα χρόνια που έρχονται.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
59’ με τη VASSIŁINA

Μουσική / VASSIŁINA: «Έχω πάρει έμπνευση από τις drag queen φίλες μου»

Στον πυρήνα της σύγχρονης ελληνικής avant-pop, η VASSIŁINA δεν φοβάται να χαθεί για να επαναπροσδιοριστεί, μετατρέποντας την αβεβαιότητα, το τραύμα και τη ρευστή φύση της ταυτότητας σε μια έντονα βιωματική καλλιτεχνική εμπειρία.
M. HULOT
Ο fakemink δεν είναι απλώς hype, είναι το πιο καλοσχεδιασμένο glitch της νέας ραπ σκηνής

Nothing Days / Ο fakemink δεν είναι απλώς hype, είναι το πιο καλοσχεδιασμένο glitch της νέας ραπ σκηνής

Από ένα υπνοδωμάτιο στο Έσεξ σε σκηνές όπως το Wireless Festival και το Coachella, ο 20χρονος δημιουργός ξεχώρισε χάρη στην εμμονική παραγωγικότητά του, σχεδιάζοντας, εκτός από τη μουσική, και τον μύθο του.
M. HULOT
Νέλλη Σεμιτέκολο, πιανίστρια

Οι Αθηναίοι / Νέλλη Σεμιτέκολο: «Όταν μεγαλώνεις και γερνάς, κάθε χρόνο κάτι χάνεις»

Χωρίζει τη ζωή της πριν και μετά τον Χρήστου και πριν και μετά τον Γρηγόρη. Την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας της την έζησε σε συναυλία κατά τη διάρκεια της χούντας, παίζοντας το «Πότε θα κάνει ξαστεριά». Η πιανίστρια Νέλλη Σεμιτέκολο αφηγείται τη ζωή της στη LiFO.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Fíglio Böler: «Η bass culture είναι για όλους, δεν έχει κάτι να αποδείξει»

Μουσική / Ένας 22χρονος φέρνει ξανά την κουλτούρα του μπάσου στην πόλη

Ο νεαρός μουσικός παραγωγός Fíglio Böler βρίσκεται πίσω από το Bass Asylum, ένα νέο event που έρχεται στην Αθήνα σε συνεργασία με τη βρετανική διαδικτυακή πλατφόρμα Keep Hush, και έχει στόχο την αναβίωση της bass κουλτούρας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

σχόλια

2 σχόλια