Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Σινσινάτι - ΒΙΝΤΕΟ (upd)

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Σινσινάτι - ΒΙΝΤΕΟ (upd) Facebook Twitter
0

Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε μια τράπεζα, στο Σινσινάτι του Οχάιο. 

Η αστυνομία του Σινσινάτι ανέφερε νωρίτερα μέσω του Twitter ότι "ερευνά μια ανταλλαγή πυρών" μεταξύ ενός ενόπλου και ενός αστυνομικού μέσα στην τράπεζα Fifth Third.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Έλιτο Άιζακ επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός. Διευκρίνισε ότι μπήκε στο κτίριο από το υπόγειο γκαράζ και κατόπιν πέρασε στην αίθουσα υποδοχής του κοινού, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλούς αστυνομικούς.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις υπέκυψαν στα τραύματά τους. Δεν διευκρινίστηκε αν τα θύματα ήταν πελάτες του υποκαταστήματος ή αστυνομικοί.

Το κίνητρο του ενόπλου παραμένει άγνωστο.

Σύμφωνα με το CNN, το περιστατικό έχει λήξει και έχει συλληφθεί ένας ύποπτος. Άλλες πηγές ωστόσο, υποστηρίζουν πως ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. 

«Ακούσαμε πυροβολισμούς από τον 29ο όροφο», δήλωσε ο διευθυντής της τράπεζας, στη Walnut Street, Γκρέγκορι Χαρσφιλντ. «Στη συνέχεια η ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την πλατεία Fountain Square" και καταλάβαμε ότι κάτι πήγαινε στραβά». 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το τοπικό μέσο Cincinnati Enquirer, ένα από τα θύματα βρέθηκε στο δρόμο, ενώ ένα δεύτερο μέσα σε ένα κατάστημα με παγωτά.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εφημερίδα, είπε ότι είδε μία γυναίκα να κινείται προς την τράπεζα φορώντας ακουστικά και να πυροβολείται, εν ψυχρώ, από τον ένοπλο.

Με πληροφορίες από Associated Press και Fox News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM