Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα Facebook Twitter
0

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σχετικά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα. 

Συγκεκριμένα, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες που βαρύνονται με υποψίες ότι άνοιξαν πυρ εναντίον της πρεσβείας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί. Δράστης ή δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έριξαν πολλούς πυροβολισμούς εναντίον της πρεσβείας.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν παράθυρα στο κτίριο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας το απόγευμα, δύο άνδρες ηλικίας 30-35 ετών έχουν τεθεί υπό κράτηση, ενώ οι τουρκικές αρχές κατάσχεσαν ένα όχημα και ένα περίστροφο.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει πως οι συλληφθέντες ομολόγησαν ότι πυροβόλησαν εναντίον του κτιρίου της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Επίσης, προστίθεται ότι και οι δύο ύποπτοι έχουν ποινικό μητρώο, ενώ ερευνώνται οι διασυνδέσεις τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM