Αυστηρές κυρώσεις για όποιον Ιταλό οδηγεί και μιλά στο κινητό- Εξετάζεται μέχρι κατάσχεση διπλώματος

Αυστηρές κυρώσεις για όποιον Ιταλό οδηγεί και μιλά στο κινητό- Εξετάζεται μέχρι κατάσχεση διπλώματος Facebook Twitter
0

Την υιοθέτηση πιο αυστηρών κυρώσεων για όποιον οδηγεί μιλώντας στο κινητό χωρίς κάποιο σύστημα hands free, ανακοίνωσε ο Ιταλός υπουργός Υποδομών Ντανίλο Τονινέλι.

«Μελετάμε την υιοθέτηση πιο αυστηρών κυρώσεων, που μπορεί να φτάσουν μέχρι την κατάσχεση του διπλώματος οδήγησης», δήλωσε ο ιταλός υπουργός των Πέντε Αστέρων.

Παράλληλα, ο Τονινέλι τόνισε ότι «η τιμωρία δεν είναι αρκετή», διότι «αυτό που χρειάζεται είναι, κυρίως, η ευαισθητοποίηση των νέων».

Σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Υποδομών, «η χρήση κινητού κατά την οδήγηση προκαλεί σοβαρότατα δυστυχήματα και έχει τις ρίζες της στην λανθασμένη ιδέα ότι, κατά βάθος, κάποια τραγικά συμβάντα, μπορεί να τύχουν μόνον στους άλλους και όχι σε εμάς τους ίδιους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM