Έκαναν φάρσα στην πυροσβεστική για φωτιά στον Διόνυσο

Έκαναν φάρσα στην πυροσβεστική για φωτιά στον Διόνυσο Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά με τους δεκάδες νεκρούς στην ανατολική Αττική, άγνωστοι έκαναν φάρσα για πυρκαγιά στον Διόνυσο.

Πριν από λίγη ώρα, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, ύστερα από αναφορά για φωτιά που φερόταν να είχε ξεσπάσει στην περιοχή του Διονύσου.

Η εστία της πυρκαγιάς υποτίθεται ήταν κοντά σε μάντρα με οικοδομικά υλικά, στα σύνορα της Εκάλης με τον οικισμό Δωροθέα.

Η Πυροσβεστική έσπευσε επί τόπου με τρία οχήματα, αλλά  όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε φωτιά.

Κάποιος έκανε φάρσα, κινητοποιώντας άσκοπα το πυροσβεστικό σώμα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM