Η Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της αθώωσης μέλους του Ρουβίκωνα

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της αθώωσης μέλους του Ρουβίκωνα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της απόφασης με την οποία αθωώθηκε πριν δύο μέρες το μέλος της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, για την ανάρτησή του σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στο εδώλιο.

Κατά της αθωωτικής απόφασης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, η Εισαγγελία άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και έτσι ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί να δικαστεί εκ νέου κατ' έφεση για την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, ποινή που τιμωρείται με φυλάκιση ενός έως τριών ετών.

Το δικαστήριο είχε αθωώσει το μέλος της ομάδας, κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για εφαρμογή της διάταξης βάση της οποίας ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του.

Αντίθετη γνώμη διατύπωσε νωρίτερα ο Εισαγγελέας Έδρας ο οποίος ζήτησε από τον δικαστή να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο.

Αντικείμενο της υπόθεσης που θα εξεταστεί εκ νέου από την Δικαιοσύνη είναι η ανάρτηση του κατηγορούμενου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM