Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Κόρινθο

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Κόρινθο Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 9:13 το πρωί της Πέμπτης στην Κορινθία. 

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στην κοινότητα Αθίκια, της Κορινθίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κορίνθου.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές περιοχές, λόγω του μικρού εστιακού βάθους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM