Συλλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και φαρμακοποιών για παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων

Συλλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και φαρμακοποιών για παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για υπόθεση σχετικά με παράνομη διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλού κόστους.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει περισσότερες από 15 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιοί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεγάλο αυτό κύκλωμα διακινούσε πανάκριβα αντικαρκινικά και άλλα φάρμακα σε ασθενείς, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο ακριβής τρόπος δράσης του.

Αναμένονται και άλλες συλλήψεις, ενώ αργότερα θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM