ΝΔ: Τι συμβαίνει με τους συνεργάτες του Τσακαλώτου;

ΝΔ: Τι συμβαίνει με τους συνεργάτες του Τσακαλώτου; Facebook Twitter
SOOC
0

Σκληρή γλώσσα επιλέγει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον βασικό σύμβουλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής", βασικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, φέρεται να εμπλέκεται από κοινού με άλλα δύο άτομα σε υπόθεση εκβιασμού μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία φοροδιαφυγής και επιδίωξε τη νόμιμη αμοιβή του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς τονίζει πως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεδομένου ότι για την απόδοση της εν λόγω αμοιβής απαιτείται η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες του φέρονται - βάσει των ισχυρισμών του καταγγέλλοντα - να ζήτησαν μίζα για να προωθήσουν το αίτημά του.

«Είναι προφανές ότι ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση οφείλουν άμεσα να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για μια τόσο σοβαρή καταγγελία και είναι απορίας άξιον γιατί δεν το έχουν ήδη πράξει 48 ώρες μετά το δημοσίευμα», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Για το θέμα η Νέα Δημοκρατία ήδη κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, «αναμένοντας από τον κ. Τσακαλώτο να διαφωτίσει τους πολίτες για τις καταγγελίες σε βάρος των συνεργατών του».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ