Τραμπ για Στόρμι Ντάνιελς: Απόλυτη απάτη που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης ψευδών ειδήσεων για χαζούς

Τραμπ για Στόρμι Ντάνιελς: Απόλυτη απάτη που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης ψευδών ειδήσεων για χαζούς Facebook Twitter
0

«Ένα σκίτσο, χρόνια μετά, για έναν άντρα που δεν υπάρχει. Μια απόλυτη απάτη, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης ψευδών ειδήσεων για χαζούς (Fake News Media for Fools) (αλλά το γνωρίζουν)!»

Με αυτό το tweet o πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην Στόρμι Ντάνιελς, την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση με μαζί του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει παραμείνει σιωπηλός για την υπόθεση αυτή, παρότι είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα ότι δεν γνώριζε για την πληρωμή στην Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Χθες η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο τοκ σόου "The View" στο ABC, έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός άνδρα που καταγγέλλει ότι απείλησε το 2011 την ίδια και τη μικρή κόρη της να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τραμπ.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση ύψους ένω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς επειδή εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει.

Ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι ανακοίνωσε χθες αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα, αυξάνοντας σήμερα το ποσό σε 131.000 δολάρια.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το tweet του Τραμπ, ο Αβενάτι παρέπεμψε στις δικές του αναρτήσεις που έκανε σήμερα: «Από την εμπειρία μου, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο σε έναν δικαστικό αγώνα από το να έχεις έναν εντελώς ψυχικά ασταθή, απείθαρχο αντίπαλο, που έχει την τάση να πυροβολεί το πόδι του. Πάντα οδηγεί σε ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα...όπως νέους ισχυρισμούς (ήτοι δυσφήμιση)», ανέφερε ο Αβενάτι σε μία από τις αναρτήσεις του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Διεθνή / Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Πρώην συνεργάτες κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ για απάτη και εκμετάλλευση, με φερόμενες προσβολές της φήμης τους και σκηνές οικογενούς κρίσης μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.
ΦΩΤ.: GETTY
Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Διεθνή / Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Η αποκαλυπτική έρευνα του +972 Magazine αποκαλύπτει τη «μονάδα νομιμοποίησης» του ισραηλινού στρατού, που σπιλώνει τη φήμη δημοσιογράφων της Γάζας για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες τους
LIFO NEWSROOM