Θεοδωράκης: «Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση»

Θεοδωράκης: «Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση» Facebook Twitter
SOOC
1

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης διευκρινίζει ότι θα συναντήσει μεν τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει και στην κυβέρνηση, αφού, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, υπάρχει και η πατρίδα και οι εξελίξεις δεν περιμένουν.

  

Όπως σημειώνει, «Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν».

Σε δήλωσή του στα Νέα αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, είπε: «Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Πλάκα μου κάνεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Ότι έχουν φύγει όλοι και έχει καταργηθεί κάθε εσωκομματική διαδικασία; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;»

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Κατανοώ την απροθυμία του Θεοδωράκη να καπελωθεί από το ΠΑΣΟΚ. Όταν όμως έχεις δηλώσει πως με κάτω του 10% θα πας σπίτι σου, κι έχεις φτάσει να παίρνεις 1%, ή συντάσσεσαι με κάτι ευρύτερο ή πας όντως σπίτι σου και ησυχάζεις κι εσύ κι εμείς. Έχουμε ήδη έναν Κουβέλη. Μας αρκεί.Αυτά τα κατεβαίνω υποψήφιος στο Κίνημα Αλλαγής κι αφού δεν βγω πρώτος αναρωτιέμαι ποιο Κίνημα Αλλαγής, δεν τιμούν τον ίδιο, και προσβάλουν τον κόσμο που πήγε και ψήφισε.