Φρίκη στην Ιαπωνία - Νεκρά βρέφη βρέθηκαν μέσα σε φιάλες κάτω από το πάτωμα ενός σπιτιού

Φρίκη στην Ιαπωνία - Νεκρά βρέφη βρέθηκαν μέσα σε φιάλες κάτω από το πάτωμα ενός σπιτιού Facebook Twitter
0

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένα συνεργείο απεντόμωσης που εργαζόταν σε μια ανακαίνιση σπιτιού στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. 

Όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, οι εργαζόμενοι ανακάλυψαν τα πτώματα πολλών βρεφών που είχαν συντηρηθεί μέσα σε φιάλες, με κάποια από αυτά να έχουν ακόμη τον ομφάλιο λώρο.

Τρεις από τις τέσσερις αυτές φιάλες βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα του σπιτιού, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο τα τελευταία τρία χρόνια και όπου κάποτε έμενε ένας μαιευτήρας. Το σπίτι είχε αγοραστεί από νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος το ανακαίνιζε, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τα πτώματα των βρεφών φαίνεται ότι είχαν διατηρηθεί μέσα σε μια ουσία που μοιάζει με τη φορμόλη, μετέδωσε το Kyodo, προσθέτοντας ότι η αστυνομία διεξάγει περαιτέρω έρευνες.

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, αναφέρει το Reuters.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: «Τα πηγαίνουν εξαιρετικά» - Το νέο κεφάλαιο μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους

Διεθνή / Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: «Τα πηγαίνουν εξαιρετικά» - Το νέο κεφάλαιο μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους

Παρά τις φήμες για κρίση στον γάμο τους και τα δεκάδες δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους δείχνουν πιο ενωμένοι από ποτέ
THE LIFO TEAM